Tuesday, November 25, 2008




assalamualaikum...waduh2x....ape kene la ngan kami arini...susah gle nak study huhuhuhu...cadang arini nak tdo.. xnak la jd cam pg td.. ngantuk gle time exam..slamat la exam 1 jam jer...kalu x, xtau la nak wat pe da...sbnonyer...atas permintaan kawan saya.. die kata wat la macam diari.. jangan la asyk post novel je..tau x, x pasal2 saya dicop jiwang..masalah nyer buat kali x tau ke brape saya da mention yg novel2 ni sume saya dapat dr kawan saya yg kini berada kat UPM n UIA...so.. clear ek...ntah la sbnonye malam ni amat la sejuk..entah la nape sejak masuk USM ni saya sentiasa rasa sejuk semacam...dlu kat KMPP ( my beloved m3x)...xda la camni..suke je duk dalam tmpat yg da air cond. ex pentad. hehehe ( wat sahabat dr kmpp mesti tau kan..kalu nak tau saya suke gle lepak kat sofa depan tu sbb saje nak amk air cond. dsamping jmpe lect huhuhuhu...)..tp satu jerrr yg mjadi masalah nya...saya x suke ttup tngkap wawawawa.. malam2 mane da saye ttup tngkap..xkre la ujan ke x.. saya ttap buka je tngkap tu..wpun banyak nyamuk...tp akhir2 ni saya ttup la sbb da kne tgur dgn kawan saya ni.. ( rasanye yg satu SGD ngan saya tau la...hehehe...)...tp saya ttap la bukak satu drpd 3 tngkap tu kan..oleh itu, kat mane2 je saya g mesti la pke sweater ksyangan ku..( kmpp punyer tu hehehe...)..wpun kekadang tu g nurani saya bawak je tp xpke pun hehehehe...bak kata kawan saya ni.. buat berat tgn jerrr...xkisahlah..apa la sbnonyer yg saya nak cakap ni..
xtau la...ni post men2 je ek.. yg btul2 nyer nnt saya post len kali dlm keadaan tg agk tenang (mean da abh exam la..)..kat sini saya xkan comment ape2 pasal exam... sbb kite hanya merancang tp Allah yg menentukan... wpun agak rasa kecewa la... tp ape nak wat salah diri sendiri gak prepare x lengkap... tp pa pe pun.. bak kata lect td..( saya xtau plak sape sbb saya da ltak kepala time lect tu cakap ni...mengantuk huhuhu..), wpun susah tara mane pun.. exam mesti dtruskan.. ahahahahaha...ha.. cakap pasal exam td huh semangat gle la saya balik blek.. ( ala2x nak jd org first le tu nak masuk blek.) tgk2 kunci plak xbawak kuang2x...hahaha.. roomate pun ape lagi gelak je la...saya sbnonyer balik cepat2 tu sbb sdang mengingat sesuatu yg akhrnyer membuatkan saya malu jerrr... last2x.. sbb malu tu la saya xbleh nak sambung tdo huhuhuhu..ape la..macam lawak plak..tu la ngantuk sangat sampe arahan pun silap dgo....xpe la..benda tu pun x la nyusahakn saya sgt pun....sekadar mencuri masa tdo saya je la...bak kata kawan saya ' ikhlaskan diri kalu wat something'...xingat la ayat die tp ala2x camtu la..
da la.. nampaknyer masa agak mencemburui kite..( bukan mcemburui tu.. tp mngingati saya spy sambung study hehehehe..).. k la da... wassalam...kat sini saya da selitkan gambo2 yg mgambarkan betapa sejuknya saya spanjang di USM hehehe....k la wat student first year merangkap kawan2 saya gak la...InsyaAllah kite sume akn pass wit da flyin' colur..k.. tawakal n usaha lagi sampe ke tititk akhr sbb NO PAI NO GAIN...


wassalam...

4 comments:

phill said...
This comment has been removed by the author.
phill said...

salam hehehe...xcited nak cter sampe da salah type hehehe..

NO PAIN NO GAIN da..

k da wassalam...

Azah said...

aku tau kisah lucu itu.haha

phill said...

syyyyyyyy....
rahsia ant kita2 je...